31 January 2010

My week-end

So...Weekend starts on Saturday :)

Pe la ora 12 ne-am intalnit cu sis, my brother in law si my little nephew, sa mergem la Bray. E un pic mai departe de Dun Laoghaire...nu foarte departe. E frumos pe acolo...plaja...multa apa...multi oameni cu copii si catei :) Soarele stralucea pe cer...vantul irlandez batea as usual :)
Ne-am oprit si la un Leisure Plex unde l-am castigat pe Mr. Tigger :)



My nephew a plecat de acolo cu un catel, cu Donkey si cu Pink Piggy :) Abia am avut toti loc in masina :)

De acolo am plecat spre Obeliscul din Bray...pe un varf de deal. Oh...ce vedere de acolo...ce landschaft :) Era o multime de oameni acolo...multi cu catei...mai multi catei decat copii :) Se vedea marea cu tarmul...insulite....vapoare :)

De aici am plecat spre cel mai inalt pub din Irlanda: Johnnie Fox,s (www.jpf.ie). Un bar tipic irlandez. Cu tot felul de lucruri vechi pe pereti ,pe etajere si tavan, un barbat care canta muzica irlandeza, oameni care il asculta, seminee langa care te puteai incalzi...si bere :)

Weekend continues with Sunday :) Again...an unusual beutiful sunny day :) Am plecat cu Cristi spre centru cu 46A. Am mancat la KFC (de dragul vremurilor cand mancam in Timisoara si Sibiu la KFC). Nici pe departe n`a fost ce ne asteptam sa fie :|
1) Meniul de la noi cu 5 sau 8 crispy strips...la ei era 3 sau 5 crispy strips
2) Portiile mari de cartofi prajiti si suc....erau mici
3) Pretul era mare
4) N-am primit sos !!!
5) Crispy strips n-au fost picante :| DELOC
Noi, clientii...dezamagiti.

La intoarcerea acasa, cu 46A, surpriza...fusese meci de Rugby si copiii vroiau sa se urce in autobuz...asa ca autobusul a devenit plin. Si ca si cum nu era de ajuns...s-a si stricat ! A trebuit sa ne mutam in alt autobuz.

Dupa ce am rezistat eroic la tipete si chitaieli de copii...vreme de 5 minute...am coborat la bowling :) Am dat cateva strike-uri si am plecat acasa :)

Ne-am cinstit de ziua mea cu un tortulet cu lumanarele :) si ....cateva pahare de vin (nu mai stiu cate :P ).
Indianul mi-a facut un fel de prajitura .. Halua. A zis ca la ei asta se obisnuieste sa se faca cand e ziua cuiva :)

And my present is.....ceva frumos parfumat :)

2 comments:

  1. hihihi, ce cumintica stai in poza:* ce e in plasa?:P Tigrul e mortal:)))

    ReplyDelete