11 February 2010

Multicultural night out

Asta seara (pe la 5.30...deci nu chiar seara) am iesit cu colegii din laborator la pizza..la Pacino's. Restaurant foarte frumos cu un personal foarte dragut :) Numai sa nu ma obisnuiesc prost sa fiu tratata frumos in magazine si restaurante :)

O sa impart colegii pe natii:
-irlandezi: John si Patrick
-chinez: Miao
-ceh: Villiam
-italian: Stefano
-romani: Eu, Cristi si Adriana (I know...suntem majoritari:P)

Fiecare a mancat o pizza...a baut o bere, mai putin fetele :P

Eu am mancat o pizza Pacino's. M-au cam pacalit ca au zis ca pun ciuperci proaspete si masline kalamata...si mi-au pus ciuperci de la conserva si masline negre. Oricum...a fost buna :) Sunt un client satisfacut :)

Dupa cina...am fost intr-un pub (tot un fel de restaurant) pentru cateva pint-uri de bere. Again...local frumos...spatios...cu muzica faina si cu dB in limitele normale :) Ce-mi place la Irlanda? Ca poti sa intri in orice bar/local/pub (cum vrei sa-i zici) si sa nu iesi tot mirosind a fum de tigara. Pentru asta ii dau o bulina rosie :)

Am baut vodka cu cranberry si o feliuta de lime. Adriana era sigura ca mie au uitat sa-mi puna vodka in bautura...desi avea acelasi gust cu bautura ei (same drink). No side effects :) O recomand!! Am incheiat cu un suc de portocale :)

Am ajuns acasa pe la 11 acasa....noroc ca nu am fost decat noi in autobuz pe ultima jumatate de drum si am mers fara opriri in statii :D

So..it was a long meeting :)

1 comment: