22 February 2010

Snow in Dublin

Ieri dimineata iar am plecat cu bicicletele la plimbare. De data asta ceva mai aproape :) Pana la James Joyce Tower, ceva mai in dreapta de noi...la vreo 3 km. Turnul era inchis:) E un turnulet de vreo 3 m inaltime si tot atata diametru :)

Dar se vede frumos marea de acolo...plin de barcute pe apa.

Inainte sa urcam la turn am dat peste o mini mini plaja cu 2 oameni care se pregateau sa faca scunfundari si cu inca vreo 10 in apa...si cu inca un tip numai in slip afara care se spala langa masina. Si noi eram imbracati grosi ca e destul de frig langa mare. Dar ... nu te pui cu irlandezii :PCateva poze cu privelistea de langa turn:Acolo in zare sunt barcute...multe barcute :)

Cand ma chinuiam eu sa urc dealul care se vede in poza....cu chiu cu vai...trec pe langa un mosulica care se deplasa in 2 carje...si la un moment dat...eu nu mai pot sa urc dealul cu bicicleta si ma opresc. Mosulica ma depaseste si-i zice foarte bucuros la Cristi "I'm faster than your girlfirend!! That's good for my ego" :))

Ne-am intors acasa pe un alt traseu...pe un deal...dar am rezistat eroic cu bicicleta fara nici o oprire :P

Ajungem acasa unde supriza....se strica microundele!!! Indianul nostru face pe viteazul si ne zice ca face flama fiindca au intrat faramituri inauntru...da de 2 ori cu prosopul, porneste microundele dupa care da verdictul "Indeed...it's broken". Now realy :P

Dupa aia am plecat la sora mea. Am plecat din Dun Laoghaire pe o vreme cat de cat frumoasa...si cand ajungem la ei...zapada si un ger...Tot am vazut noi pe strada masini cu zapada pe ele si ne intrebam de unde vin. Now we know!Cica ninsese cu o seara inainte cu fulgi foarte mari.
Ne-am jucat cu Dani care era foarte energic avand in vedere ca nu dormise dupa masa:) Dar si cand l-a culcat seara a adormit in 5 minute :)
Ne-am uitat la un film, Final Destination 3...mai mult sadic decat de groaza.

Long day...

1 comment:

  1. Daca intr-adevar facea o flama/scantei/arc electric inseamna ca era undeva sarit materialul de izolatie si microundele electrizau scheletul metalic de sub izolatie :D

    Pam-pam

    ReplyDelete